dimecres, 15 de desembre del 2010

Èxit d'activitats organitzades per l'Associació durant el cap de setmana.

Dissabte a Martorelles i Diumenge a Santa Maria coincidint amb la fira al carrer dels dos pobles. L'Associació Esportiva de Martorelles i Santa Maria va organitzar diferents activitats tal i com us haviem anunciat, amb algunes petites variacions per problemes burocratics, de plantejament o de temps.
Dissabte a Martorelles vam muntar uns inflables i un petit rocodrom per la canalla, l'exit de participació va ser molt elevat, els inflables van estar ocupats durant tot el dia exepte a l'hora de dinar, i el rocodrom sempre hi tenia algu passejant per les seves preses. Paral.lelament a aquestes activitats gratuïtes (hi havia un pot on es demanava la voluntat, sense obligar a pagar a ningú) vam fer els sorteig d'una panera, va sortir guanyador el numero 19. Tambe feiem trenentes i hi havia la possibilitat de fer postals de Nadal. En general estem molt contents de com va anar el dissabte, pero si que hem d'admetre una critica sovint repetida que no teniem un cartell que especifiques qui erem... A la proxima, i si hi ha pressupost ja el posarem... La tirolina i el piscolabis els vam haver d'anul.lar per problemes burocràtics.
Diumenge a Santa Maria si que vam muntar la tirolina, a canvi dels ciurcuits d'orientació (que no estan abandonats si no ajornats), ja que es creia que amb aquests circuits el que es feia era allunyar la gent del poble i el que es buscava es que estiguessin passejant per ell. La tirolina va ser un èxit, durant tot el matí el pabellò va estar ple de nens, als inflables, jugant a futbol i sobretot fent cua per baixar per la tirolina d'uns 30 metres que creuava el recinte en diagonal.
Esperem que disfrutessiu tant com nosaltres.

Fins la propera...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada