dimecres, 6 d’octubre del 2010

Els inicis de l'Associació Esportiva de Martorelles

El mes de Març de 2008 una serie d'esportistes de Martorelles i els voltants amb inquietuts i ganes de potenciar l'esport del seu poble van posar en marxa l'Associació Esportiva de Martorelles.
Dos anys mes tard i amb l'organització de diverses curses pel poble, semblava que la activitat de l'associació havia anat perdent pes, es per aixo que el 6 d'Octubre de 2010 ens vam reunir gent amb idees noves i energia acumulada per seguir el que van començar fa 2 anys.

En la primera assamblea de la nova era es va acordar:
1. Presentar el nostre candidat a la nit de l'esport de Martorelles, El Joan Marc, primer alpinista del poble a pujar l'Aconcagua, va aconseguir la fita  durant l'expedicio que van fer durant  l'hivern del
 2009-2010, concretament el 13 de gener de 2010 va assolir el CIM. Despres de preparar-se durant anys, primer com a pirenista dels 6 als 26 anys, i despres com a alpinista dels 26 fins avui. Ha pujat la majoria dels classics del pirineu i dels Alps (Mt. Blanc, Matterhorn, Dent Balnche, Gran Paradiso, Barre des Ecrins, Mont Rosa, Cástor, Pólux...) Destaquen a part de les ascensions clàssiques, la travessa del Massis del Mont Rosa (2002) i la Chamonix-Zermatt (2006) amb taula de snowboard.


2. Distribucio de càrregs de la nova junta de l'associació. El president segueix sent el que hi havia fins ara, el Jordi. Vice president Salvador, Tresorer Joan Marc, Secretari Jordi V. i vocals Enric i Carles

2 comentaris:

  1. Per "promocionar" la candidatura d´ en Joan Mar, crec important informar als mitjançs de comunicació locals ( linia vallès, contrapunt, Mollet a mà, la revista El Mirall de Martorelles..)ho dic perque desprès ells fan el seguiment "pre i post /evento".

    ResponElimina
  2. crec que aixo que es proposa pot ser una bona rampa de llançament

    ResponElimina